24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

SERVICEMONTEUR GEZOCHT !!!!!!!

24 Augustus 2018

EEDEN VERPAKKINGSMACHINES zoekt een kei van een servicemonteur die altijd goed voorbereid de weg op gaat.

Betrouwbaar zijn werk doet en die pas wegrijdt als de klant helemaal tevreden is.

WAT GA JE DOEN?
Voor de uitbereiding van ons serviceteam zijn wij op zoek naar een buitendienst servicemonteur.
Je zult je bezighouden met het installeren, onderhouden en herstellen van folie wikkelmachines en systemen op locatie.
Het werk is afwisselend en je bent grotendeels onderweg om preventief onderhoud uit te voeren en storingen op te lossen bij onze klanten.

WAAR GA JE WERKEN?
EEDEN VERPAKKINGSMACHINES is een toonaangevende fabrikant en leverancier van Semi / Vol automatische folie wikkelmachines en daarbij horende transport systemen.Onze machines worden ingezet in de meest uiteenlopende takken van de industrie, dagelijks zijn wij bezig voor de levering van onze producten en het verlenen van een uitstekende service aan onze klanten in de BENELUX.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN ?
Wij bieden jou de kans om aan de slag te gaan bij een professionele onderneming.Je hebt een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf en je kunt rekenen op een gemotiveerd team.Je krijgt de beschikking over een volledig uitgeruste service auto zodat je in staat bent om nagenoeg alle werkzaamheden op locatie uit te kunnen voeren.

 WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
-          Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

-          Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

-          Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

-          Doorzettingsvermogen, flexibiliteit en klantgerichtheid

-          Geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit

HEB JIJ INTERESSE IN EEN BAAN BIJ EEDEN VERPAKKINGSMACHINES ?

STUUR DAN JE MOTIVATIEBRIEF EN CV VIA E-MAIL NAAR INFO@EEDEN.EU

Marktleider in onze markt

12 september 2017

Zoals eerder aangegeven in onze talrijke blogs is Nederland een rijk land wat betreft de verpakkingstechniek, machine-onderdelen en producten die voortkomen uit de chemische industrie. Hierin spannen de machines en apparaten de kroon in de Nederlandse export. In februari dit jaar heeft het CBS zelfs vermeld

Meer lezen

De befaamde duurzaamheidsprijs voor RPC X-Hance folie

11 augustus 2017

Verpakkingsmachines met een groter doel. Eeden smult hiervan en wil dat graag met onze bezoeker delen.

De verpakkingsfolie van X-Hance heeft de sustainabillity Award verkregen. In deze tijd is het belangrijk om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Het is ongehoord hoeveel voedsel wij verspillen.

Meer lezen

Wikkelmachines in de biologische voedselindustrie

21 juli 2017

Voor de wereld van verpakkingsmachines en wikkelmachines is het landassortiment een belangrijk onderdeel. Groenteproducten, vaak biologisch, worden ingepakt in folie. Dit is een verrijking voor de winkels en portemonnee. Graag willen we jullie daarover vertellen.

Meer lezen

De duurzaamheid van verpakken

12 juni 2017

Duurzaamheid is het hipste woord anno 2017. Het is buiten het extreme belang voor een betere wereld een marketingtruc geworden die haar eigen leven is gaan leiden. Zo vind je in de verpakkingswereld bijvoorbeeld de luchtkussens voor het beschermen van de inhoud. De verpakkingen worden hierdoor een stuk groter dan de werkelijke inhoud. Meer ruimte om extra marketinginstrumenten op de verpakking te kwakken dus!

Meer lezen

Het heden en verleden van het verpakken

07 juni 2017

Verpakkingsmachines’ is natuurlijk een heel breed begrip. Van de Nederlandse export staat de omzet in verpakkingsmachines op een verdienstelijke vierde plek. Dit komt hoofdzakelijk omdat de populariteit van online shoppen en bestellen door het plafond schiet. Het gemak van de klant staat voorop. Dat resulteert erin dat de wereld van verpakken er een stuk rooskleuriger uit komt te zien..

Meer lezen

De 5 tips en voordelen van een verpakkingsmachine en wikkelmachines

10 mei 2017

1. Geen transportschade Een verpakkingsmachine streeft er naar om strak en perfect te sealen. Dit zorgt er dus voor dat het precies rechthoekige of kubusvormen hanteert. Deze verpakkingen zijn in de eerste plaats goed te stapelen, zonder dat het verschuift in een vrachtwagen.

Meer lezen

Verpakkingsmachines en haar voordelen

24 april 2017

In productiebedrijven zijn verpakkingsmachines en palletwikkelaars dagelijks aan de orde. Pakketten zullen vaak vanuit locatie logistiek vervoerd worden. Dit is een dus een cruciale fase in het proces omdat verpakkingen constant in beweging zijn en dus risico's met zich meebrengen op verschillende vlakken. Het grootste voordeel aan geavanceerde wikkeltechniek is natuurlijk dat transport schadevrij aankomt bij de gewenste bestemming.

Meer lezen

Een foliewikkelmachine, handig zonder handen

17 maart 2017

Tijd is geld en niks is zo tijdrovend als het verpakken van artikelen in allerlei soorten en maten. Doe je dat met de handen, dan blijf je bezig. Wil je het snel en automatisch uitvoeren, laat het dan een foliewikkelmachine doen. Dit is de manier om pakketjes en volgeladen pallets zo voordelig en duurzaam mogelijk te verpakken. Tegenwoordig is het haast gekkenwerk om deze innovatie in de technologische te negeren.

Meer lezen

Nieuwe vestiging van Eeden Verpakkingsmachines in België

27 juli 2016

Vanaf 1 juli 2016 is Eeden Verpakkingsmachines gestart met een vestiging in België. Onze Belgische werknemers adviseren u graag over uw verpakkingsvraagstukken. U kunt ons kantoor bellen op 02-580 00 34 of u kunt ons mobiel bereiken op telefoonnummer 04-68 25 45 83. Uw contactpersoon is Patrick Ghaye.

Meer lezen

Wikkelmachine met draaiplateau van 18 mm

20 februari 2016

De ontwikkelingen staan niet stil bij Eeden Verpakkingsmachines. We hebben een nieuwe draaiplateau wikkelmachine in ons assortiment genaamd PLANA. Deze machine heeft het laagste draaiplateau ter wereld namelijk nog geen 2cm!!!, gemeten vanaf de vloer. Dit betekend voor u als gebruiker dat de tijd van (te) lange oprijplaten voorbij zijn. De oprijplaat die standaard wordt meegeleverd is slechts enkele centimeters lang. Hiermee kunnen de moderne orderpick trucks eenvoudig op- en afrijden zonder dat de onderzijde van de truck "vast loopt" tegen de oprijplaat. Daarnaast brengt de lage machine ook mee dat onstabiele en/of zware lading met een handpompwagen kan worden opgezet.
De voordelen van de machine op een rijtje:

  • minder benodigde ruimte door ontbreken van oprijplaat
  • lage opstap op het plateau, dus minder struikelgevaar
  • geschikt voor moderne/ lage orderpick trucks
  • folie voorreksysteem tot 500%!!

Benieuwd? Neem contact met ons op en we vertellen u er alles over.

Meer lezen

Uitbreiding Technische Dienst

20 februari 2016

Eeden Verpakkingsmachines levert en onderhoud hoogwaardige verpakkingssystemen, waarin folie wikkelmachines onze "core business" is. Om onze dienstverlening verder te blijven optimaliseren en professionaliseren heeft Eeden zijn technische dienst onlangs versterkt met een extra monteur.
Deze monteur, Bastiaan genaamd, is net zoals zijn collega's een echte all-rounder in het sleutelvak. Daarnaast heeft hij kennis van de laatste verpakkingstechnieken, machines en materialen wat een perfecte combinatie is voor U als klant.
Benieuwd naar onze monteur? We stellen hem graag aan u voor tijdens een bezoek aan uw machine of installatie.

Meer lezen

Nieuwe familie mobiele wikkelmachines

20 februari 2016

Er is een nieuwe familie van mobiele wikkelmachines geboren, die u tal van oplossingen kan bieden.
Deze familie van mobiele wikkelmachines is alles in 1. U heeft de voordelen van een draaiarm wikkelmachine en de voordelen van een mobiele wikkelmachine. Er zijn 4 modellen, met elk zijn speciieke eigenschappen. De mobiele types zijn te gebruiken in combinatie met een bestaande (electrische) pompwagen. De wikkelmachine en pompwagen worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld en blijven beide volledig functioneel. De foliewagens zijn uitgevoerd met het exclusieve YO-YO systeem waardoor de pallet gewoon mee wordt ingewikkeld, ondanks de vorken van de palletwagen.
Met deze machines hoeft u geen zware loopwielen van moeilijk rijdende robot wikkelmachine tegen u (te lichte) pallets te zetten. Daarnaast is de benodigde ruimte aanzienlijk kleiner en is de veiligheid van uw werkomgeving gewaarborgd.
Model 1: Wordt gekoppeld aan de electrisch pompwagen en wordt aangesloten op de bestaande accu van de pompwagen. Dit betekend overal wikkelen waar u maar wilt.
Model 2: Idem als model 1, maar heeft zijn eigen 230V aansluitstekker.
Model 3: Wikkelmachine heeft eigen wielen en een 230V aansluitstekker. Met deze toepassing kan de wikkelmachine overal naartoe gereden worden en als de machine niet gebruikt wordt kan hij aan de kant gezet worden.
Model 4: De machine is uitgevoerd als een vast opstelling, vastgezet aan de vloer.

Meer lezen

Strategische samenwerking met Pieri

20 februari 2016

Met de ondertekening van de samenwerkings overeenkomst met Pieri is voor Eeden Verpakkingsmachines het leveringsgamma compleet.Pieri is als Italiaanse machinebouwer alom gerespecteerd en voorziet Eeden Verpakkingsmachines van de ringwikkelmachines. Pieri zocht een betrouwbare handelspartner voor de Nederlandse markt om zodoende de omzet te verhogen.
"In het groeiscenario zoals wij dat hebben voorzien past de samenwerking met Pieri perfect. Het stelt Eeden Verpakkingsmachines in staat om ook bij de grote tot zeer grote bedrijven een serieuze en professionele gesprekspartner te zijn voor grote turn-key oplossingen, aldus Eric van Eeden."

Meer lezen
Nieuwsoverzicht