24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

Wij zijn dé specialist in foliewikkelmachines en klant-specifieke oplossingen

Laden, lossen, in- en uitslaan: het moet allemaal snel gebeuren, want tijd is geld.

Laat u persoonlijk adviseren

Draaiplateau wikkelmachines

Draaiplateau wikkelmachines zijn populair vanwege de eenvoud en relatief lage aanschafprijs. De wikkelmachine is geschikt om dagelijks kleine tot middelgrote aantallen pallets met goederen te omwikkelen en ze komen in twee categorieën: half- en volautomaten.

Halfautomatische wikkelaars zijn economisch interessant bij 5 tot 30 pallets per uur. Bij 30 tot 80 pallets per uur krijgt een volautomaat de voorkeur. Voor nog grotere aantallen en (vol)continudienst worden, afhankelijk van de lading, volautomatische draaiarm-machines of ring-wikkelmachines aangeraden. Deze hebben een hogere capaciteit per uur en zijn bij uitstek geschikt voor hoge, lichte en breekbare ladingen.

Scroll verder voor ons totaaloverzicht

Cresco
draaiplateau

Cresco staat voor groei. Is uw bedrijf toe aan de eerste stap naar machinaal inwikkelen? Dan is deze machine de ideale oplossing. Naast het hoge gebruiksgemak dat het draaiplateau biedt, is dit een alleskunner in eenvoud, functionaliteit, kwaliteit en prijs.

Meer lezen

Base
draaiplateau

Een naam die uitstekend past bij deze ongekend betrouwbare wikkelmachine: Base. Een machine die, mede dankzij de vele opties, altijd juist is samen te stellen voor het inwikkelen van al uw producten. Een betrouwbare basis op de werkvloer!

Meer lezen

Plana
draaiplateau

Het draaiplateau van deze wikkelmachine is speciaal ontwikkeld om pallets zónder oprijplaat, met een pompwagen op het draaipunt te plaatsen. De naam Plana komt ook niet uit de lucht vallen en staat in Latijn voor ‘plat’.

Meer lezen

Superplus
draaiplateau

Deze volautomatische wikkelmachine belaadt u met zowel een pompwagen als met een heftruck. Daarna start u met een simpele druk op de knop of met de handige afstandsbediening het wikkelproces.

Lees meer

Extrema
draaiplateau

Onze Extrema draaiplateau-wikkelmachine overtreft al uw verwachtingen. Deze heeft een transportbaan die perfect aansluit op uw eigen transportsysteem en is bovendien voorzien van toegepaste PLC-technologie.

Meer lezen

24/7 service

Eigen storingsdienst

De 24-uursservice van Eeden Verpakkingsmachines is niet alleen voor klanten die een machine bij ons hebben afgenomen, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar optimale service. Wij staan voor iedereen klaar!

Neem contact op