Slimme en doordachte transportsystemen

Oplossingen waarmee u uw pallets kunt identificeren, (ont)stapelen of controleren op beschadigingen

Betrouwbaar, veilig en efficiënt

Wij beheersen de complexe materie van uw wikkeloplossing tot in de puntjes!

Uw machine wordt ingesteld op basis van uw eigen specificaties

Automatisering

Alle Eeden folie-wikkelmachines worden aangestuurd met PLC's. Via de bijbehorende displays wordt uw machine ingesteld op basis van uw eigen specificaties. Zowel de ontwikkelingen van de benodigde software als alle programmeerwerkzaamheden vereisen ervaring, inlevingsvermogen en een gedetailleerde kennis van machine-aansturing. Dankzij jarenlange praktijkervaring beheersen de technici binnen Eeden Verpakkingsmachines deze complexe materie als geen ander.

Neem contact op

Totaal oplossing

Onze klanten hebben zeer uiteenlopende eisen waaraan alleen kan worden voldaan met ons uitgebreide assortiment wikkelmachines, pallet kantelaars en de veelzijdige functies van efficiënte aandrijvingen van Eeden Verpakkingsmachines: van het starten van motoren in eenvoudige machines tot het regelen van de snelheid voor complexe toepassingen en zware belastingen. 
Voor elke toepassing ontwikkelen wij de juiste aansturing met variabele frequentie.

Neem contact op

Transportsystemen

Bij de aan- en afvoer van lege en volle pallets bieden wij u slimme en vooral doordachte transportsystemen. Oplossingen waarmee u uw pallets kunt identificeren, stapelen, ontstapelen of controleren op beschadigingen. We hechten waarde aan veiligheid en duurzaamheid en bij de ontwikkeling van onze machines staan de uitgangspunten geluidsarm en energiezuinig centraal. Dit alles voor de realisatie van een soepele interne logistiek, binnen uw bedrijf!

Neem contact op

Wij beheersen de complexe materie van uw wikkeloplossing

Daarom bieden wij u uw op maat gemaakte oplossing op uw vraagstuk