24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

De befaamde duurzaamheidsprijs voor X-Hance folie

Verpakkingsmachines met een groter doel. Eeden smult hiervan en wil dat graag met onze bezoeker delen.

Gratis ROI Scan

Wilt u weten of u niet teveel tijd en kosten kwijt bent aan uw huidige logistiek? Start hier de gratis ROI Scan!

Laat dan de gratis test doen waarvan u geheel vrijblijvend het rapport ontvangt nadat wij uw situatie hebben beoordeeld.

11 augustus 2017

De verpakkingsfolie van X-Hance heeft de sustainabillity Award verkregen. In deze tijd is het belangrijk om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Het is ongehoord hoeveel voedsel wij verspillen. Soms is het onvermijdbaar voedselverlies maar dat wil niet zeggen dat dit te reduceren valt. Schrik niet, heel Nederland verspilt zo’n 700 miljoen kilo aan voedsel per jaar.

Het reduceren van de problematische en belangrijkste beleidskwesties
De genoemde verpakking draagt bij aan het reduceren daarvan. De plastic verpakking is namelijk ondoorzichtig. Daarbij is het een ademende zak maar voorkomt wel dat er licht bijkomt, voor de broodnodige bescherming van het product. Dit alles met het doel om de versheid te verlengen en de kwaliteit uitmuntend te houden. Het is ook mogelijk om de zakken met de gewenste bedrukking maken, voor het desbetreffende merk of product. Het is bijvoorbeeld een fantastisch product voor de aardappel. Bij de aardappel is het voor de verheid belangrijk dat het niet onder invloed is van voortdurend lichtinval. Wanneer de aardappel teveel blootstaat aan licht, zal er een groene verkleuring plaatsvinden.
Daarbovenop heeft de verpakking een sterke en verstelbare sluiting. Er kunnen gewenste perforaties worden aangebracht om te luchtstroom te managen. Dit zonder de prestaties van het product aan te tasten.

Dit stemt ons zo positief omdat dit charme van de verpakkingswereld laat zien. De gedachte gaat veel verder dan een stuk plastic om een product heen. Wij zetten ons 100% in om uit te dokteren hoe wij bij kunnen dragen aan grote kwesties in het leven. Verspilling van eten en milieuvervuiling zijn de grootste kwesties in deze zin. Deze gedachte houden we daarom altijd in ons voorhoofd als we de wensen in verpakkingslijnen afstemmen met de klant.

Kies voor het bedrijf met de expertise in huis in plaats van resellers. Deze staan namelijk 24/7 voor u klaar en kunnen u technische support geven en in alle wensen voorzien, op het gebied van gespecificeerde techniek voor uw bedrijf