24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

Wikkelmachines stabiliseren en fixeren uw palletlading

Bescherm uw kostbare lading beter tegen vocht, stof en diefstal.

DÉ SPECIALIST IN WIKKELMACHINES

Ladingzekering? Laat dat maar aan onze wikkelmachines over!

Laden, lossen, in- en uitslaan zijn dagelijkse handelingen op docks en in magazijnen. Werkgebieden waar niet altijd zachtzinnig met kostbare lading wordt omgegaan. Ladingen die boven het last-rek van de heftruck uitsteken zijn instabiel en met name lichtere ladingen verschuiven snel waarbij de kans op vallen groot is. Zware ladingen lopen daarentegen het risico in scherpe bochten van de pallet te vallen.

En een instabiele lading die van de pallet valt? Dat wil ieder bedrijf voorkomen. Het is gevaarlijk, een dergelijk incident kost veel tijd en het risico van productbeschadiging is groot.

Gelukkig is het zekeren van een lading met wikkelfolie of een omsnoeringsband een vrij simpele en makkelijk toepasbare oplossing, in ruime én krappe werkgebieden. Dankzij de betrouwbare wikkelmachines van Eeden Verpakkingsmachines!

Ladingzekering biedt in veruit de meeste gevallen de oplossing. Want met wikkelfolie of een omsnoeringsband, vormen pallet en lading één geheel. Een makkelijke manier om gevaarlijke en geldverspillende incidenten te voorkomen. Veilig, betrouwbaar en efficiënt. Laat u persoonlijk adviseren!

Onze wikkelmachines zijn onderverdeeld in 4 groepen

Draaiplateau wikkelmachines

De pallet draait automatisch rond door middel van het draaiplateau, terwijl de foliewagen verticaal langs de pallet beweegt. Ideaal voor kleine tot middelgrote pallets en lage volumes.

Totaaloverzicht draaiplateau wikkelmachines

Draaiarm wikkelmachines

De perfecte uitkomst voor het inpakken van grote pallets en veel volume! De pallet staat stil en de automatische arm draait daaromheen, met folie die in verticale richting beweegt.

Totaaloverzicht draaiarm wikkelmachines

Ring wikkelmachines

Speciaal voor bedrijven die snel, efficiënt en zo voordelig mogelijk hun producten willen verpakken. De high-end ringwikkelaars zijn de snelste en meest flexibele wikkelmachines in de markt!

Totaaloverzicht ring wikkelmachines

Mobiele wikkelmachines

All-in-one-machines met de voordelen van draaiarm-wikkelmachines, maar dan mobiel. Een groep die sterk in opkomst is, makkelijk toe te passen is in kleine ruimten en tal van oplossingen biedt.

Totaaloverzicht mobiele wikkelmachines

Wij helpen u graag verder
Op elke vraag een antwoord én een passende oplossing!

Bel mij terug

Storing? Bel 010 435 06 02
Wij zijn 24/7 bereikbaar

Klant of niet, ieder bedrijf kan een beroep doen op onze service- en reparatiedienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op!

Een storing melden