24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

Mobiele wikkelmachines voor kleinere ruimtes

All-in-one-machines: de voordelen van draaiarm-wikkelmachines, maar dan mobiel!

Waarborgt uw veiligheid

Mobiele wikkelmachines

Een nieuwe familie binnen de mobiele wikkelmachines! Deze all-in-one-machines bieden de voordelen van draaiarm-wikkelmachines, maar zijn volledig mobiel. Hierdoor zijn ze makkelijk toepasbaar in kleinere ruimten. Er zijn 4 modellen leverbaar met ieder zijn specifieke eigenschappen. De mobiele types zijn te gebruiken in combinatie met (elektrische) pompwagens, waarbij de wikkelmachine en pompwagen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en beiden functioneel blijven. De foliewagens zijn uitgevoerd met het exclusieve YO-YO-systeem, waardoor ook de pallet wordt ingewikkeld, ondanks de vorken van de palletwagen.

Met deze machine hoeft u geen zware loopwielen van moeilijk rijdende robotwikkelmachines tegen (te lichte) pallets te zetten. Daarnaast is de benodigde ruimte aanzienlijk kleiner en is de veiligheid van uw werkomgeving gewaarborgd!

Meer lezen

Type EPT (mobiel)

Werkt in combinatie met een elektrische pallettruck waaraan deze bevestigd is. De machine wordt aangedreven door de batterij van de truck en vormt zo een 2-in-1-machine. Een pallettruck én wikkelmachine in één!

Lees meer

Type HPJ (mobiel)

Deze wikkelmachine is op een handpallettruck gemonteerd. De mobiele wikkelmachine HPJ wordt bij levering voorzien van een eigen accu, zodat de machine gebruikt kan worden zonder stekker.

Meer lezen

Type FIX (mobiel)

De FIX is een zeer compacte, maar doeltreffende wikkelmachine die wordt vastgezet op de vloer. Voorzien van het YO-YO-systeem, waardoor ook de pallet wordt ingewikkeld, ondanks de vorken van de palletwagen.

Meer lezen

Viverra / wikkelrobot

Deze mobiele wikkelrobot is een snelle en altijd klaarstaande oplossing die het verpakkingsproces actief kan verbeteren. Veilig, betrouwbaar én efficiënt, zoals u van Eeden Verpakkingsmachines gewend bent!.

Lees meer

Meer lezen

Meer lezen

Wij helpen u graag verder
Op elke vraag een antwoord én een passende oplossing!