24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

Specifieke wensen? Op elke vraag een passend antwoord

Eeden Verpakkingsmachines levert 85% klantspecifieke oplossingen

Cresco PDF

Cresco staat voor groei. Is uw bedrijf toe aan de eerste stap naar machinaal inwikkelen? Dan is deze machine de ideale oplossing. Naast het hoge gebruiksgemak dat het draaiplateau biedt, is dit een alleskunner in eenvoud, functionaliteit, kwaliteit en prijs.

Download PDF

Base PDF

Een naam die uitstekend past bij deze ongekend betrouwbare wikkelmachine: Base. Een machine die, mede dankzij de vele opties, altijd juist is samen te stellen voor het inwikkelen van al uw producten. Een betrouwbare basis op de werkvloer!

Download PDF

Plana PDF

Het draaiplateau van deze wikkelmachine is speciaal ontwikkeld om pallets zónder oprijplaat, met een pompwagen op het draaipunt te plaatsen. De naam Plana komt ook niet uit de lucht vallen en staat in Latijn voor ‘plat’.

Download PDF

Superplus PDF

Deze volautomatische wikkelmachine belaadt u met zowel een pompwagen als met een heftruck. Daarna start u met een simpele druk op de knop of met de handige afstandsbediening het wikkelproces.

Download PDF

Extrema PDF

Onze Extrema draaiplateau-wikkelmachine overtreft al uw verwachtingen. Deze heeft een transportbaan die perfect aansluit op uw eigen transportsysteem en is bovendien voorzien van toegepaste PLC-technologie.

Evolvo T18 PDF

De Evolvo wikkelmachine is, zelfs in zijn standaard uitvoering, een echte alleskunner. De wikkelmachine is voorzien van een folie-voorreksysteem om een tot in perfectie ingepakte lading te krijgen.

Evolvo SP PDF

De Evolvo SP wikkelmachine is uitgevoerd met een folie-snijsysteem en folie-sealsysteem. Met de optionele tweede palletpositie kunnen in een constante stroom pallets worden neergezet en weggehaald.

Tornare 20 PDF

Tornare staat voor 'draaien' in het Latijn. Type 20 geeft de capaciteit per uur aan. Deze wikkelmachine onderscheidt zich door eenvoud, functionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

B150 PDF

Met een capaciteit van 50 tot 80 pallets per uur is de B150 geschikt om alle voorkomende producten voor u te wikkelen. De B150 is uitgevoerd met een folie-rope-systeem; dit systeem garandeert een niet te evenaren laadzekerheid.

B200 PDF

Met een capaciteit van 80 tot 110 pallets per uur is de B200 geschikt om alle voorkomende producten voor u te wikkelen. Tevens uitgevoerd met een folie-rope-systeem en verrassend laag geprijsd!

Runner-arm PDF

Voorzien van een draaiarm wikkelt deze machine een enorme hoeveelheid pallets, ook als deze kalm gedraaid moeten worden. Functioneel, kwalitatief hoogwaardig en bijzonder flexibel!

P60 PDF

Volautomatische wikkelmachine met een roterend draaiplateau. Touchscreen panel en uitgerust met een folie voorrek systeem

TwinRing PDF

Met een capaciteit van 117 pallets per uur is de TwinRings geschikt om alle voorkomende producten voor u te wikkelen. De TwingRing is uitgevoerd met een folie-rope-systeem en heeft de mogelijkheid u te vertellen wat het folieverbruik is. Ook heeft u de mogelijkheid tot een VPN verbinding

Palletlift

Topvel oplegger

Pallet stapelaar