Palletkantelaar machines

Met palletkantelaar machines is het makkelijker om pallets te verplaatsen, dit is natuurlijk ideaal voor elk bedrijf. Daarbij is een palletkantelaar speciaal doordat het zonder te tillen een pallet verplaatst. Dit doet het door aan de onderkant het pallet vaste te grijpen en ergens anders naartoe te brengen.

24/7 Bereikbaar

Eigen Storingsdienst

Goede referenties

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Palletkantelaar machines voor uw bedrijf

Palletkantelaar machines zijn enorm handig voor een bedrijf dat vaak pallets moet verplaatsen. Met deze machine wordt dit een eitje. Wilt u naast het verplaatsten van een pallet ook een pallet helemaal in laten wikkelen in folie? Dat is mogelijk met onze draaiarm-wikkelmachines. Deze machines zorgen ervoor dat de pallet wordt ingewikkeld. Heeft u een kleinere ruimte? Maak dan gebruik van onze mobiele wikkelmachine. Bij ons bedrijf in Rotterdam hebben we nieuwe verpakkingsmachines maar we hebben ook tweedehands machines. Bekijk nu ook de tweedehands wikkelmachines. Deze werken nog steeds net zo goed als de nieuwe. Al deze machines maken het mogelijk om uw verpakkingen automatisch in te wikkelen.

 Vraag om meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de palletkantelaar machines van Eeden Verpakkingsmachines uit Rotterdam? Neem contact op met ons bedrijf. Stuur ons een e-mail via info@eeden.eu, of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 435 06 02. Onze experts vertellen u wat u moet weten over onze palletkantelaar machines en natuurlijk over onze andere machines.

Contactformulier

Storingsnummer (24/7) 010 435 06 02

Of u nu wel of geen klant bent bij ons, bij Eeden Verpakkingsmachines kan ieder bedrijf een beroep doen op ons hoogwaardige service dienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op.