Een pallet verpakken

Laat uw pallet verpakken door een sealapparaat van ons bedrijf. Een pallet kan worden ingepakt door een sealmachine, hierdoor blijven de producten op de pallet goed zitten en vallen ze er niet af tijdens het vervoeren. Bekijk nu onze collectie en vindt het perfecte sealapparaat voor uw pallet, we hebben ze ook tweedehands.

24/7 Bereikbaar

Eigen Storingsdienst

Goede referenties

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Een pallet verpakken met een sealmachine

Wilt u een pallet laten verpakken door een sealmachine? Dit is een mogelijkheid bij Eeden Verpakkingsmachines in Rotterdam. We verkopen veel verschillende soorten verpakkingsmachines. Zo hebben we bijvoorbeeld een draaiarm wikkelmachine. Deze machine zorgt ervoor dat gestapelde producten niet meer van de pallets af vallen. Een goed voorbeeld van een sealapparaat voor een pallet is onze ring-wikkelmachine. Deze machine kan op een hoge snelheid een pallet verpakken. Deze sealmachine zorgt ervoor dat er geen producten meer van de pallet af kunnen vallen. Een sealmachine wikkelt uw pallet helemaal in folie waardoor alles goed blijft zitten tijdens het vervoeren. Wilt u de producten eenvoudig van de pallet afhalen? Bekijk dan ook onze palletontstapelaar. Dit apparaat zorgt ervoor dat de pallet onder de producten uit wordt gehaald zonder problemen. Ons bedrijf heeft veel verschillende soorten machines voor het verwikkelen van pallets. Vraag om advies bij een van onze experts. Zij helpen u bij het vinden van de perfecte machines voor uw bedrijf. Bestel nu uw pallet sealapparaat bij ons bedrijf.

Vraag om advies

Weet u niet zo goed welke sealmachine u wilt aanschaffen voor het verpakken van een pallet? Vraag dan onze experts om advies. Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@eeden.eu, of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 435 06 02. Onze experts helpen u bij het vinden van de perfecte sealmachine voor het verpakken van een pallet. Daarnaast nemen ze u ook mee door onze tweedehands palletverpakkers. Deze machines zijn van goede kwaliteit en relatief goed geprijsd.

Contactformulier

Storingsnummer (24/7) 010 435 06 02

Of u nu wel of geen klant bent bij ons, bij Eeden Verpakkingsmachines kan ieder bedrijf een beroep doen op ons hoogwaardige service dienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op.