Een ontstapelaar voor een pallet voor uw bedrijf

Een pallet kan op verschillende manieren in de ontstapelaar voor een pallet geplaatst worden. Hierbij kan gedacht worden aan een rollenbaan of kettingbaan, een heftruck of een handpalletwagen. Eenmaal in de ontstapelaar, worden de pallets geautomatiseerd van elkaar gehaald of op elkaar gestapeld. Bekijk nu het assortiment aan machines bij Eeden Verpakkingsmachines in Rotterdam.

24/7 Bereikbaar

Eigen Storingsdienst

Goede referenties

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Schaf nu een ontstapelaar voor een pallet aan voor uw bedrijf

Een ontstapelaar voor een pallet is enorm handig voor het verplaatsen en vervoeren van pallets. Wilt u de pallets verpakken met folie? Door dit te doen vallen de producten minder snel van de pallets af, dit maakt het makkelijker met vervoeren. In ons assortiment hebben we ook een professionele sealmachine. Daarnaast hebben we ook een draaiarm wikkelmachine, deze machine verpakt de pallets op een goede manier. Heeft u niet zo veel ruimte? Ga dan voor de mobiele wikkelmachine. Deze is kleiner en compacter.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer weten over onze ontstapelaar voor een pallet? Neem dan nu contact op met Eeden Verpakkingsmachines in Rotterdam. Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@eeden.eu, of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 435 06 02. De experts geven u alle informatie dat u nodig heeft voor de machine en de verpakkingsmachines.

Contactformulier

Storingsnummer (24/7) 010 435 06 02

Of u nu wel of geen klant bent bij ons, bij Eeden Verpakkingsmachines kan ieder bedrijf een beroep doen op ons hoogwaardige service dienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op.