Een occasion palletverpakker

Bent u op zoek naar een occasion palletverpakker voor uw bedrijf? Eeden Verpakkingsmachines uit Rotterdam heeft zowel een tweedehands als een gebruikte palletverpakker in het assortiment. Een gebruikte palletverpakker bespaart u en uw bedrijf veel geld. Daarnaast ontvangt u van ons bedrijf ook nog garantie op de machine. Dus ga voor een tweedehands palletverpakker en bespaar wat geld voor uw bedrijf.

24/7 Bereikbaar

Eigen Storingsdienst

Goede referenties

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Een occasion of tweedehands palletverpakker

Koop nu een occasion palletverpakker en bespaar veel geld op uw verpakkingsmachines. Bekijk ook onze gebruikte verpakkingsmachines. Een gebruikte palletverpakker zorgt ervoor dat al uw pallets netjes worden ingepakt voordat deze worden vervoerd. Met een sealmachine zorgt men ervoor dat er geen artikelen van de pallets af kunnen vallen tijdens het verplaatsen en vervoeren van de pallets. Hierdoor zullen de producten veilig bij hun bestemming aankomen. Dit wordt onder andere ook gedaan door onze draaiarm wikkelmachines. Dit is wel een grote machine dus er is ruimte voor nodig. Daarnaast hebben we ook een draaiplateau wikkelmachine in ons assortiment. Deze is meer geschikt voor kleinere pallets in kleinere hoeveelheden. Dus bekijk nu ons assortiment en vindt de perfecte gebruikte of tweedehands palletverpakker voor uw bedrijf. Het is ook mogelijk om advies te vragen aan onze experts. Ze bekijken samen met u welke machine het beste bij uw bedrijf past. U wordt meegenomen in ons volledige assortiment aan machines. Er wordt goed uitgelegd hoe alle machines werken en wat ze te bieden hebben. Dus koop nu een occasion palletverpakker bij ons als specialist.

Bekijk nu ons assortiment

Bekijk nu ons volledige assortiment aan occasion palletverpakkers. Neem contact op met ons bedrijf. Stuur ons een e-mail via info@eeden.eu, of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 435 06 02. Onze experts vertellen u wat u moet weten over de tweedehands palletverpakker en natuurlijk over onze andere machines. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor de installatie van de verpakkingsmachines. Dit doen onze experts namelijk ook.

Contactformulier

Storingsnummer (24/7) 010 435 06 02

Of u nu wel of geen klant bent bij ons, bij Eeden Verpakkingsmachines kan ieder bedrijf een beroep doen op ons hoogwaardige service dienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op.