Een gebruikte palletwikkelaar

Bent u op zoek naar een gebruikte of tweedehands palletwikkelaar voor uw bedrijf? Eeden Verpakkingsmachines uit Rotterdam heeft een occasion palletwikkelaar, dit is een machine dat uw pallets netjes verpakt voor het vervoeren. Een tweedehands palletwikkelaar bespaart u veel geld en tijd. De palletwikkelaar neemt veel werk over als machine. Bekijk nu onze occasion palletwikkelaar dit is een gebruikte palletwikkelaar. De machine werkt nog perfect en bespaart u ook wat geld.

24/7 Bereikbaar

Eigen Storingsdienst

Goede referenties

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Een gebruikte of tweedehands palletwikkelaar

Een gebruikte palletwikkelaar maakt het voor uw bedrijf mogelijk om pallets veiliger te vervoeren. De pallets worden in folie gewikkeld waardoor de producten op de pallets er niet af kunnen vallen. Bij ons bedrijf hebben we een occasion palletwikkelaar, dit bespaard u ook nog eens geld. Ons bedrijf heeft veel verpakkingsmachines in het assortiment. Een verpakkingsmachine maakt het mogelijk om gestroomlijnd en logistiek verantwoord een pallet te verpakken. Het grote voordeel is dat als u een pallet verpakt de producten op de pallet veiliger vervoerd worden. Ze kunnen er minder makkelijk uitvallen. Om een pallet in te pakken is het slim om een machine in huis te hebben. Zo hebben we voor kleinere pallets bijvoorbeeld een draaiplateau wikkelmachine. Deze machines zijn eenvoudig, populair en hebben een relatief lage aanschafprijs. Heeft u echt niet zo veel ruimte binnen uw bedrijf? Ga dan voor een mobiele wikkelmachine. Deze is een stuk kleiner en compacter. Om geld te besparen is het slim om ook naar een occasion palletwikkelaar te kijken, dit schilt veel geld voor een machine. Bij ons bedrijf krijgt u op een occasion palletwikkelaar tevens garantie. Dus mocht er toch nog iets mis mee zijn na de aankoop dan maken wij dit voor u. Dus schaf nu een occasion palletwikkelaar aan en bespaar geld.

Bekijk nu het volledige assortiment

Bekijk het assortiment en schaf een gebruikte of tweedehands palletwikkelaar aan voor uw bedrijf. Kom bij ons langs of neem contact met ons op. Stuur ons een e-mail via info@eeden.eu, of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 435 06 02. Onze experts vertellen u wat u moet weten over de tweedehands palletwikkelaar en natuurlijk over een andere machine. Daarnaast laten ze u ons assortiment zien waar ook een gebruikte palletwikkelaar staat. Neem nu contact met ons op en kom langs om het aanbod te bekijken en vindt de perfecte gebruikte of tweedehands palletwikkelaar voor uw bedrijf.

Contactformulier

Storingsnummer (24/7) 010 435 06 02

Of u nu wel of geen klant bent bij ons, bij Eeden Verpakkingsmachines kan ieder bedrijf een beroep doen op ons hoogwaardige service dienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op.