Foliewikkelmachines

Ons bedrijf heeft veel verschillende soorten foliewikkelmachines. De machine gebruikt wikkelfolie om de pallets volledig in te pakken. Door het inpakken met folie wordt er voorkomen dat er artikelen van de pallets afvallen tijdens het vervoeren of verplaatsen. De wikkelfolie wordt geplaatst door de machine, waardoor de producten veiliger vervoerd kunnen worden.

24/7 Bereikbaar

Eigen Storingsdienst

Goede referenties

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Foliewikkelmachines voor het inpakken met folie

Het inpakken met folie maakt het makkelijker om pallets veiliger te vervoeren. Er vallen hierdoor namelijk minder snel producten van de pallet af. Met de machines is het mogelijk om gestroomlijnd logistiek correct pallets te verpakken. Eeden Verpakkingsmachines uit Rotterdam heeft veel verschillende soorten verpakkingsmachines in het assortiment. Met een draaiplateau wikkelmachine is het makkelijker om pallets rond te draaien zodat deze met een machine ingepakt kan worden met wikkelfolie. Heeft u niet zo heel veel ruimte voor een grote machine? Bekijk dan nu onze mobiele wikkelmachines, deze zijn een stuk compacter. De foliewikkelmachines maken het mogelijk om veel tijd en geld te besparen door het laten inwikkelen van de pallets.

Wij zijn de foliewikkelmachine specialist

Ons bedrijf is de foliewikkelmachine specialist van Nederland. We hebben enorm veel verschillende soorten machines die het inpakken met folie gemakkelijker maken. In ons assortiment hebben we ook verschillende tweedehands wikkelmachines. Deze foliewikkelmachines zijn net zo goed en bespaart u ook wat geld. Het is mogelijk om bij ons lang te komen en te kijken welke tweedehandsmodellen we hebben staan voor uw bedrijf. Daarom noemt men ons de foliewikkelmachine specialist van Nederland. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de pallets makkelijk vervoerd kunnen worden. Bekijk bijvoorbeeld onze palletontstapelaar. De pallets worden makkelijk van elkaar afgehaald. Dus bestel nu een foliewikkelmachine bij ons als specialist.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze foliewikkelmachines van een echte specialist? Neem dan nu contact op met ons bedrijf. Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@eeden.eu, of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 435 06 02. U krijgt contact met de foliewikkelmachine specialist in Nederland. De machine gebruikt wikkelfolie om de pallets in te pakken. Onze experts leggen uit hoe het werkt en welke verschillende modellen we op dat moment in ons assortiment hebben.

Contactformulier

Storingsnummer (24/7) 010 435 06 02

Of u nu wel of geen klant bent bij ons, bij Eeden Verpakkingsmachines kan ieder bedrijf een beroep doen op ons hoogwaardige service dienst. Bel ons storingsnummer en wij nemen direct contact met u op.