24|7 Service +31 (0)10 435 06 02

Ideaal voor het inpakken van grote pallets en volume!

Wikkelt u nog handmatig? Met een wikkelmachine gaat het sneller en eenvoudiger.

FIXEER EN BESCHERM UW KOSTBARE LADING

Draaiarm wikkelmachines

Gestapelde producten vallen zonder steun gemakkelijk van de pallet af. Met een draaiarm-wikkelmachine en folie worden ze op de pallet gefixeerd en daarnaast goed beschermd tegen weersinvloeden, stof en diefstal. Ideaal voor het inpakken van grote pallets en volume! Wikkelt u nog handmatig? Met een wikkelmachine gaat het  sneller en eenvoudiger.

Bij draaiarm-wikkelaars blijft de pallet stilstaan en beweegt de automatische arm om de pallet heen met folie die in verticale richting beweegt.

Meer lezen

Evolvo T18

De Evolvo wikkelmachine is, zelfs in zijn standaard uitvoering, een echte alleskunner. De wikkelmachine is voorzien van een folie-voorreksysteem om een tot in perfectie ingepakte lading te krijgen.

Meer lezen

Evolvo P18

De Evolvo P18 wikkelmachine is uitgevoerd met een folie-snijsysteem en folie-sealsysteem. Met de optionele tweede palletpositie kunnen in een constante stroom pallets worden neergezet en weggehaald.

Meer lezen

Tornare 20 draaiarm

Tornare staat voor 'draaien' in het Latijn. Type 20 geeft de capaciteit per uur aan. Deze wikkelmachine onderscheidt zich door eenvoud, functionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer lezen

B150 Technowwrapp draaiarm

Met een capaciteit van 50 tot 80 pallets per uur is de B150 geschikt om alle voorkomende producten voor u te wikkelen. De B150 is uitgevoerd met een folie-rope-systeem; dit systeem garandeert een niet te evenaren laadzekerheid.

Lees meer

B200 Technowwrapp
draaiarm

Met een capaciteit van 80 tot 110 pallets per uur is de B200 geschikt om alle voorkomende producten voor u te wikkelen. Tevens uitgevoerd met een folie-rope-systeem en verrassend laag geprijsd!  

Meer lezen

Tornare 90 draaiarm

Voorzien van een draaiarm wikkelt deze machine een enorme hoeveelheid pallets, ook als deze kalm gedraaid moeten worden. Functioneel, kwalitatief hoogwaardig en bijzonder flexibel!

Meer lezen